Segítség! Nem értem ezt a fiút?
Van egy fiú aki tetszik, nem csak tetszik, hanem beleszerettem.
Gyerekkorom óta ismerem,egy csomó dologról szoktunk beszélgetni, sokat hülyéskedünk.
Valamelyik este , megkérdezte fb-on, hogy járnék-e vele?
Erre azt válaszoltam, hogy , talán. Aztán megköszönte h válaszoltam, meg azt is mondta , hogy megtudta a választ.
Aztán nem beszéltünk, csak ma. Mindig úgy aranyosan kötöszködik velem, ahogy a fiúk szoktak.Aztán megkérdezte mindenki előtt, csak hülyeségből h ki járna vele, külön engem megkérdezett vagy 3szor, azt mondtam h igen.
Aztán mellém ült és ott bókolt a többiek előtt stb. :D
Este rámirt,hogy ő komolyan gondolta azt a kérdést. Mondtam h én is. Aztán köszöni h válaszoltam, de csak kiváncsiságbol kérdezte, meg, hogy ne értsem félre. Irtam h mit ért vele,miért kérdezi ha nem kezd vele semmit. Aztán azt irta hogysemmit, csak kiváncsi hogy kinél van esélye meg sajnálja h én félre értettem meg ne haragudjak meg ezért rá, de ő nem ugy gondolta.
Itt nm tudtam melyik világon vagyok. Annyira rohadt rosszul esett. :(
Most mit tegyek ? Vgy mi a véleményetek róla?
Ami még fontos, hogy az ex barétnőjével hol összejonnek hol szakitanak, és még szereti állitolag.
Irjatok erre véleményt légyszi :)Mit tegyek? :)
16/L
Mit mondjak neki?
En mar mondtam h igen jarnek vele
Aztan megkerdeztem h miert nem ekzd vele valamit?
Azt mondta nem ugy gondolta, akkor miert csinal ugy mint aki igen akarja, aztan meg ha szo kerul ra akkor nemet mond?/
Minden arra mutat,hogy bejössz neki. :)
De tudod mi nők hajlamosak vagyunk kombinálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!