Nem értem, ez hogy lehet?
Olvastam olyanokat hogy valakit elkaptak és elvettek a jogsijat, pedig csak előző este ivott. Ezt akkor valószínűleg úgy kell elkepzelni hogy mondjuk ivott hajnali 3ig és reggel8kor vezetett, nem?
Vagy nem latom reálisnak, hogy mondjuk valaki este megiszik egy uveg bort aztán másnap reggel munkába menet meg mindig akkora az alkohol százalék benne hogy 0 25 feletti és elveszik a jogsijat?
1 üveg, legyen 7 dl bor kb. minimum 7 óra alatt megy ki felnőtt férfi emberből, ifjabb nőnél még több idő alatt.
Szóval ha mondjuk este 10-ig ivott és reggel 5-kor lebukott a szondázásnál, akkor már repült is a jogsija.
" este megiszik egy uveg bort aztán másnap reggel..."
Viccelsz? Egy teljes üveg bor este, úgy, hogy reggel munkába kell menni?
Simán kimutatja a szonda.
Pedig kortól, nemtől, testalkattól, lelkiállapottól, gyomortartalomtól, kipihentségtől függően előfordulhat olyan, hogy 8-ig nem józanodik ki.
Továbbá itthon zéró tolerancia van, tehát lebukásnál repül a jogsi.
Jó köszi épp ez volt a kérdésem, mert amiket én hallottam ismeroseim baratairol, azt mondtak ok bizony max este 10-fel 11ig ittak és kb egy uveg max 1 liter bor vagy kb 4-5 sör. És reggel 8 körül ugrott a jogsi
És szerintem vagy hazudnak hogy mennyit ittak vagy hogy meddig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!