Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Nem értem, ez hogy lehet?

Nem értem, ez hogy lehet?

Figyelt kérdés

Olvastam olyanokat hogy valakit elkaptak és elvettek a jogsijat, pedig csak előző este ivott. Ezt akkor valószínűleg úgy kell elkepzelni hogy mondjuk ivott hajnali 3ig és reggel8kor vezetett, nem?

Vagy nem latom reálisnak, hogy mondjuk valaki este megiszik egy uveg bort aztán másnap reggel munkába menet meg mindig akkora az alkohol százalék benne hogy 0 25 feletti és elveszik a jogsijat?

júl. 31. 20:28
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
95%

1 üveg, legyen 7 dl bor kb. minimum 7 óra alatt megy ki felnőtt férfi emberből, ifjabb nőnél még több idő alatt.

Szóval ha mondjuk este 10-ig ivott és reggel 5-kor lebukott a szondázásnál, akkor már repült is a jogsija.

júl. 31. 20:40
 2/30 anonim ***** válasza:
82%

" este megiszik egy uveg bort aztán másnap reggel..."

Viccelsz? Egy teljes üveg bor este, úgy, hogy reggel munkába kell menni?

Simán kimutatja a szonda.

júl. 31. 21:30
 3/30 A kérdező kommentje:
Attól függ hánykor megy munkába nem? Ne mondjátok már h este 9-10ig elfogy egy uveg bor mondjuk 5-6tol kezdve és reggel 8kor elvennek a jogsit?
júl. 31. 21:43
 4/30 anonim ***** válasza:
92%

Pedig kortól, nemtől, testalkattól, lelkiállapottól, gyomortartalomtól, kipihentségtől függően előfordulhat olyan, hogy 8-ig nem józanodik ki.

Továbbá itthon zéró tolerancia van, tehát lebukásnál repül a jogsi.

júl. 31. 21:47
 5/30 A kérdező kommentje:
Nem repül hanem 0.25 legalkohol felett. Pont ez a kérdésem...hogy hogyan lehet h valamiben reggelre több van és itt nyilvan nem arról van szó h hajnalig ivott
júl. 31. 21:58
 6/30 anonim ***** válasza:
83%
Ha valaki este hattól 22 óráig megiszik mondjuk 10 sört és reggel hatra megy dolgozni,akkor azt szinte biztos,hogy kimutatja a szonda.
júl. 31. 22:25
 7/30 Phoney ***** válasza:
80%
Hogyan lehet, hát úgy, hogy bekarmolt, és nem telt el elég idő. Vannak erre kalkulátorol, ha érdekel, hogy mennyi idő alatt kéne kimennie. Egy üveg bort se lehet akármilyen későn meginni, ha reggel 8-kor már szondáztatnak. Aki egy üveg borral bukott le reggel 8-kor, az valszeg nem este 8-ig ivott...
júl. 31. 22:26
 8/30 A kérdező kommentje:

Jó köszi épp ez volt a kérdésem, mert amiket én hallottam ismeroseim baratairol, azt mondtak ok bizony max este 10-fel 11ig ittak és kb egy uveg max 1 liter bor vagy kb 4-5 sör. És reggel 8 körül ugrott a jogsi

És szerintem vagy hazudnak hogy mennyit ittak vagy hogy meddig

júl. 31. 22:39
 9/30 Phoney ***** válasza:
52%
Hááát, 11-ig 1 liter bor az azért már nem biztos, hogy kimegy 8-ig...
júl. 31. 22:44
 10/30 A kérdező kommentje:
Én 10-fel 11et írtam, és ugye nem az hogy teljesen kimegy e hanem hogy a 0.25 alá
júl. 31. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!