Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Egy summersbytől le lehet...

Egy summersbytől le lehet reszegedni, vagy semmi nem lesz tőle?

Figyelt kérdés
4.5%-os

#Summetsby
febr. 28. 19:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Dehogy lehet, nem is értem hogyan gondoltad ...
febr. 28. 20:01
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha megiszol egy nagyüveges Kalinkát kísérőnek, akkor igen.
febr. 28. 20:06
 3/16 anonim ***** válasza:
11%
Mi az a summersby?
febr. 28. 20:09
 4/16 anonim ***** válasza:
Egy kétéves simán lerészegedne.
febr. 28. 20:10
 5/16 anonim ***** válasza:
Képtelenség
febr. 28. 20:11
 6/16 anonim ***** válasza:
17%
#3 [link] ^^ :))
febr. 28. 20:11
 7/16 anonim ***** válasza:
44%
#6. Okoska, "summersby" keresőszóra nem dob ki alkoholos italt.😉
febr. 28. 20:14
 8/16 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva én sem tudom, hogy mi az a summersby, és nem is nyomozok utána, de ha valóban 4,5 százalékos alkoholról van szó, az kb egy átlagos sörnek az alkoholtartalma... és bizony a sörtől is be lehet rúgni rendesen.

Nem 1-2 üvegtől, de meg lehet inni belőle annyit, hogy kiüsse az embert, úgy is, hogy nem iszik hozzá töményet.

Tény, hogy sokat meg kell inni belőle, és nem is értem, hogy hova fér annyi lé némelyik emberbe, persze van ott kiadás is, se jónéhány cingár alakot láttam már benyelni egy láda sört, ami régi mértékegység szerint 10 liter. Be is álltak tőle, mint ganéba a villa.

febr. 28. 21:11
 9/16 anonim ***** válasza:

8: Ezt én sem értettem soha és nem is a világom, hogy meginni annyi litert... Ha már úgyszólván rendesen akarok inni, akkor nem sört iszok. Egyébként is alkoholizálás előtt rendesen eszek-iszok és nem fér belém annyi liter.

35/F

febr. 28. 21:44
 10/16 anonim ***** válasza:
3-4 sörnél többet és sem iszom, azt is több óra alatt, és csak alkalmanként. Ez nem változtat azon, hogy vannak, akik olyan mennyiségben, és ütemben képesek meginni, hogy attól rendesen be is rúgnak.
febr. 29. 07:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!