Egy summersbytől le lehet reszegedni, vagy semmi nem lesz tőle?
Őszintén szólva én sem tudom, hogy mi az a summersby, és nem is nyomozok utána, de ha valóban 4,5 százalékos alkoholról van szó, az kb egy átlagos sörnek az alkoholtartalma... és bizony a sörtől is be lehet rúgni rendesen.
Nem 1-2 üvegtől, de meg lehet inni belőle annyit, hogy kiüsse az embert, úgy is, hogy nem iszik hozzá töményet.
Tény, hogy sokat meg kell inni belőle, és nem is értem, hogy hova fér annyi lé némelyik emberbe, persze van ott kiadás is, se jónéhány cingár alakot láttam már benyelni egy láda sört, ami régi mértékegység szerint 10 liter. Be is álltak tőle, mint ganéba a villa.
8: Ezt én sem értettem soha és nem is a világom, hogy meginni annyi litert... Ha már úgyszólván rendesen akarok inni, akkor nem sört iszok. Egyébként is alkoholizálás előtt rendesen eszek-iszok és nem fér belém annyi liter.
35/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!