Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szalon pécsi sör vélemények?...

Szalon pécsi sör vélemények? Kinek hogy ízlik?

Figyelt kérdés

Üveges Drehert szeretem a legjoban, italcentrumban 330-ért veszem 0,5 literjét.

Illetve, ha nem számítana a pénz egyáltalán, akkor csak a Grimbergen, Peroni, esetleg a csapolt Staropramen lenne amit bármikor innék, de néha tényleg csak a hatásáért, illetve a tömények kísérőjeként fogyasztom, így lesem az akciós újságokat, és megláttam, hogy a Szalon dobozos sör 240 ft a Pennyben, és felcsillant a szemem, hogy én ennyiért már vagy 10 éve nem vettem sört.

Összetevőit analizálva arra a döntésre jutottam, hogy rossz nem lehet, és hogy sok nem sörbe illő anyagot kivettek belőle az évek alatt (szulfit, kukoricadara) így nyugodt szívvel vettem 7 dobozzal.

Na ma, ha bár ittas állapotban, lehűtve inni kezdtem, arra a döntésre jutottam az első korty alapján, hogy ez egy híg fos.

Kinek hogy ízlett?

2024. febr. 2. 18:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
6-os: pécsi vagyok, és bár én nem szeretem a sört (csak a soproni meggyest), minden ismerősöm szerint sz.r, ittasan már fogyasztható 😃
2024. máj. 10. 11:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Most bontottam meg egy ilyen sört...Semmi baja nincs ennek.Az ebben az árfekvésben kapható italokhoz hasonlítva.239 forintért jó ez.Egy doboz kőbányai átlagban drágább ennél.Akkor is ha egyik sem akciós.Annál meg határozottan jobb.
2024. máj. 10. 17:23
 13/15 A kérdező kommentje:
12# Kőbányai is ugyanolyan szar.
2024. máj. 11. 10:06
 14/15 anonim ***** válasza:
65%
#7 vagyok. Nekem a Kőbányai és a Szalon is ízlik. Csak a sima Pécsi Sör nem, na az tényleg iszonyú sz#r, borzalmasan fanyar íze van!
2024. máj. 11. 20:58
 15/15 anonim ***** válasza:
86%
Pécsiek tudnak jobbat is, szerintem a Pils nagyon kellemes. A Szalon egy alap világos sör, ami messze veri a Kőbányait, Arany Ászokot és a többi kukoricás moslékot. Nyilván nem egy Steam Brew, de clubcarddal 210 forintért vettem pár hete, olcsóbb volt, mint a Rastinger...
2024. máj. 12. 19:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!