Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Édes vörösborral mit csináljak?

Édes vörösborral mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van itthon jó pár üveg édes vörösbor, egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni.

Ajándékba nem lehet vinni, mert tudtommal az édes vöröset mindenki lenézi ráadásul ezek abból is az olcsóbbak, ilyen párszáz, max ezer forintos borok.

Főzéshez nem használjuk.

Érdemes a főtérre kirakni, hátha elviszi valaki meginni? Vagy van más alternatíva? Ti mit csinálnátok?

Köszönöm!

2023. dec. 21. 14:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
26%

Ki nézi le az édes vöröset? Szerintem a száraz bor az, ami ihatatlanul rossz. Szórakozóhelyen is idegbajt kapok attól, hogy mindenhol csak a savanyú vackokat adják.

Én simán vinném ajándékba vendégségbe.

2023. dec. 21. 16:21
 12/14 anonim ***** válasza:
90%
Add nekem, én szeretem.
2023. dec. 21. 16:27
 13/14 anonim ***** válasza:
93%
12-es vagyok, viccen kívül nekem meg ugyanaz a gondom azzal a valag száraz meg félszáraz borral és pezsgővel, amiket kaptam, mert én az édeset szeretem mindenből. Nem is értem ezt a szárazfetisizálást ami sokfelé megy.
2023. dec. 21. 16:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Az édes bor is bor. Magasabb az alkoholtartalma és a cukortartalma mint a száraznak.

Ízlés kérdése ki melyiket szereti. Nem kell leszólni egyiket vagy másikat. Van aki a fanyar ízeket szereti és van aki az édeset, nincs ezzel semmi baj. Nem vagyunk egyformák.

2023. dec. 22. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!