Boroskóla - Fehér vagy vörösborral?
17 éves fiú vagyok este be akarok rúgni. Hogy ajánlátok a fenti koktélt? Vettem egy üveg (1L)coca cola zerot. ERzt vörös vagy fehér borba töltsem? A bor milyen legyen? (édes, száraz félédes)
Egy üveg bortól (0.75 L) nagyon belehet rúgni???
Előre is köszí a vlászokat
A boroskólát inkább vörösborral csinálják, fehérrel szódát szoktak keverni = fröccs.
Szerintem vagy szárazzal vagy félédessel csináld, az édes bor a kólával együtt már nagyon édes lesz.
Azt pedig, hogy be fogsz-e rúgni tőle nem tudom, attól függ, mennyire bírod a piát. Józan azért tuti nem maradsz :)
Kóla vörösborral jó = vadász (legalábbis felénk szinte mindenki így hívja). Ehhez inkább száraz vagy félszáraz vörösbor a jó.
Fehérborhoz inkább szódát szoktak tenni = fröccs (szintén felénk hívják így, nem tudom máshol hogy hívják).
félédes vörössel idd, de jó hidegen.1:1 arányban, akkor még érzed, hogy csíp a cola.
ha a szénsav nem érződik, ráadásul nem hideg, olyan mint a lóhúgy.
Vörös.
Az, hogy ki mitől és menniyre fog berúgni, függ a génjeitől, és a pia alkoholtartalmától, illetve az ivásra fordított időtől.
Ha a célod csak a részegség, nem mindegy milyen a bor(édes vagy száraz)?
Félédes vörös borral keverd!
Amivel a fehér jó:
Szőlő lé ; málna lé ; szóda.
Amivel a vörös még jó:
Limonádé ; szóda.
Először az alkoholmentest töltsd ki, aztán arra rá a bor.
Elvégre a rosszból csinálunk jót, nem a jóból rosszat ;)
KOKTÉL??? Basszus pedig ez nem nagy tudomány. Továbbá ha csak be akarsz rúgni nem mindegy, hogy mitől? Ha lenne egy kis igényed a minőségre nem a berúgásra hajtanál hanem egy kis háztáji bor ízlelgetésére és a kólát meg ott hagynád a polcon. Szerintem igyál arcszeszt. Gyorsabb és egyszerűbb. Vagy kannásbort. Annak mindegy milyenbe teszed a kólát!
Ilyen hülye kérdéseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!