Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ma voltam 1 durva buliban és...

Ma voltam 1 durva buliban és valaki leönötte az új márkás felsőm vörösborral. Mit lehet vele csinálni? Hogy mossam ki? egyátalán ki fog jönni? Pls L/16

Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 00:20
 1/8 anonim ***** válasza:
32%

Durva buli lehetett, ha már éjfélkor fellőtték a pizsit...

amúgy nem sok mindent, vörösbor az elég durva.

2010. okt. 31. 00:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem a fehér kord kabátomból az Ariel Mountain spring simán kihozta a vörösbort, pedig előtte vagy egy hetet állt borosan a szennyestartóban (az is jó buli volt, annyi eszem volt csak, amikor hazaértem, gondolom, hogy bevágtam a szennyesbe, mosásnál szembesültem csak a folttal :D ).

Annyi volt, hogy egy mosással nem jött ki teljesen, ezért beraktam még egyszer és tökéletes lett.

Ha olcsó mosóporotok van, az esélyes, hogy nem hozza így ki, akkor lehet, hogy vacakolnod kell mindenféle házi praktikákkal, azokat nem tudom, mennyire hatásosak. De ha tényleg jó felső, akkor nagyon ajánlom, hogy vegyél rá Arielt, jó drága, de pont az ilyenek miatt bőven megéri.

2010. okt. 31. 00:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Milyen egy durva buli manapság?
2010. okt. 31. 02:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Aztasd be hideg vizbe vagy tejbe ejszakara, esetleg valami aztatoba, aztan most ki folteltavolitoval. :)

(Egy durva buli nem ejfelig tart amugy:D)

2010. okt. 31. 03:44
 5/8 anonim ***** válasza:

áztasd be, vörösborba.

lesz egy rózsaszín felsőd!

Ja, ettől még márkás marad. :-p

:-)

2010. okt. 31. 07:31
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen... és nem voltam othon, főleg nem pizsiben csak elmentem a barátnőhöz csinálni vele valamit de ez nem rátok tartozik :)
2010. okt. 31. 09:05
 7/8 anonim ***** válasza:

bla bla bla :D

amúgy - citrom. de nem lé...

2010. okt. 31. 10:11
 8/8 anonim válasza:

ecetes olló:D

egyébként nekem a Vanish szappan ami be szokott válni..bár nem tudom a vörösbort még nem próbáltam kiszedni vele..

2010. nov. 1. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!