Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ajándék lenne a pasimnak, ha meglepném egy finom vörösborral, vagy pezsgővel, plusz eperszemeket adnék a szájába csokiöntettel és tejszínhabbal?
Az eper-csokiöntet-tejszínhab kombó annyira közhelyes, hogy szerintem én elröhögném magam.
De ez csak én vagyok, szóval ne törődj vele. Kedves tőled, hogy ilyen meglepiket tervezgetsz.
Szerintem jó ötlet, de te tudod, mit szeret, a végső érv meg úgyis az, hogy a szándék a fontos, azt értékeli majd legjobban, ha nem félértékű.
ennyi erővel a csilis bab meg a paprikás krumpli is
közhelyes, vagy mézet csorgatni valakire, meg rózsa szírmokat dobálni az ágyig :)
mamár nincs olyan dolog, ami ne lenne sablon, vagy közhely
a divat is közhely, mert mindenki azt csinálja, utánoz, mégis oda vannak a divatért :)
de én nem azért csinálnám, mert közhely, hanem mert imádja a csokoládét, a gyümölcsöt, meg a tejszínhabot is, és az eperhez illik a legjobban a csoki meg a hab :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!