A vörösbort milyen üdítőkkel lehet keverni?
Figyelt kérdés
Most lehet hülye kérdés, de nagyon érdekel, hogy a kóla mellett érdemes-e mással is keverni a vörösbort, finom-e mással. Csak mert a kóla nem igazán a kedvencem, a boltban meg annyiféle üdítő van, kíváncsi lennék, hogy más már próbálta-e.2023. okt. 29. 00:20
11/12 anonim válasza:
#7 akkor te idd a kávét feketén, a teát cukor nélkül, és szörphöz se adj vizet, mert minek keverni, ha szereted?
Ennyire értetlen választ rég olvastam már. Mindenkinek más az ízlése, sokan szeretik a bort is fröccsként inni, mert vagy túl tömény nekik simán, és/vagy így több ideig tudják fogyasztani, nem fogy el olyan hamar. Nem mellesleg közben egyből hidratál is, mert a bor eléggé dehidratál (és minden más alkohol is). Nyáron, nagy melegben én is jobb szeretem fröccsként, jó hideg szódával, sokkal jobban esik. Ennyi.
Kár, hogy ezt még magyarázni kell egyeseknek.
12/12 anonim válasza:
Dr Pepper, szinte mintha forralt bort innál hidegen, ízre legalábbis nagyon hasonló lesz belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!