Miért nehéz édes vörösbort találni?
Figyelt kérdés
Szeretem a szárazat is, de néha jólesik más ízvilág.
Fehér édes bor mindenhol van, legalább 5 féle, de sok helyen még annál is több. Olcsóbb, drágább, nagyon drága… Tokaji Szamorodni, 3 puttonyos, 5 puttonyos, 6 puttonyos, Hollókői Mihály pincészet, Tóth Zoltán pincészet, stb… Lehet válogatni bőőőven.
De ami elfogadható édes vörösbor, az egyedül a Töpszli. Az még finom. Viszont ha akarnék venni kicsivel drágábbat, minőségibbet, az egyszerűen nem létezik.
2023. okt. 26. 17:12
1/5 anonim válasza:
Kóstold meg a Tréfli cuvée-t is.
Könnyebb száraz vörösbort készíteni és a száraz a keresettebb.
2/5 Dinnye2 válasza:
Kóstolj Folly borokat! Örök kedvenceim.
3/5 anonim válasza:
Mert keves a rossz izlesu vasarlo.
4/5 anonim válasza:
Azért, mert Magyarország éghajlata gyakorlatilag alkalmatlan vörösbor készítésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!