Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért nehéz édes vörösbort...

Miért nehéz édes vörösbort találni?

Figyelt kérdés

Szeretem a szárazat is, de néha jólesik más ízvilág.

Fehér édes bor mindenhol van, legalább 5 féle, de sok helyen még annál is több. Olcsóbb, drágább, nagyon drága… Tokaji Szamorodni, 3 puttonyos, 5 puttonyos, 6 puttonyos, Hollókői Mihály pincészet, Tóth Zoltán pincészet, stb… Lehet válogatni bőőőven.


De ami elfogadható édes vörösbor, az egyedül a Töpszli. Az még finom. Viszont ha akarnék venni kicsivel drágábbat, minőségibbet, az egyszerűen nem létezik.


2023. okt. 26. 17:12
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

Kóstold meg a Tréfli cuvée-t is.

Könnyebb száraz vörösbort készíteni és a száraz a keresettebb.

2023. okt. 26. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 Dinnye2 válasza:
71%
Kóstolj Folly borokat! Örök kedvenceim.
2023. okt. 26. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
5%
Mert keves a rossz izlesu vasarlo.
2023. okt. 26. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
Azért, mert Magyarország éghajlata gyakorlatilag alkalmatlan vörösbor készítésre.
2023. okt. 30. 02:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
71%
*édes vörösbor készítésre
2023. okt. 30. 02:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!