Rosé, vörös és fehér bor (mindhárom édes) íze?
Arra vagyok kíváncsi, hogy szerintetek melyik a legfinomabb és miért,melyik nem ízlik és miért nem.
A válaszokat előre is köszönöm.
Amit most írok sokaknak nem fog tetszeni....
Igazi bor nincs olyan ami édes.
Azok cukrozott utómustozott löttsök, amiket azért találtak ki hogy olyan emberek is igyanak bort akiket a bor savanykás ize elriszt a borívástól.
A jó borok száraz, félszárazak.
Esetleg deszertekhez lehet inni félédest(például muskotályost).
Egyébként a legjobb borok a száraz vörösborok.
Az a régi autentikus "bor" őseink csak azt ismerték.
A fehér szöllő fajták például csak 2-300 éve terjedtek el.
@2: Nem csak, hogy nem tetszik, de nem is igaz. Cukrozatlan, mustsűrítményezetlen, természetesen édes borokat is bőven csinálnak, sőt, ha a pár száz forintos kategóriából kilépünk, akkor alap, hogy az édes borok természetesen édesek.
Ezen kívül egy jó bornak nincs savanykás íze sem.
Szóval kissé tessék utánanézni a dolgoknak, mielött marhaságokat kezdünk írogatni...
4
Ennél röhejesebbet még nem olvastam a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!