Minden nap 2 deci vörösbor lefekvés előtt egészséges?
Lefekvés előtt bármi emésztenivalót tenni a belünkbe egészségtelen.
Az alkohol rontja az alvásminőséget, szóval ez még plusz.
Önmagában minden nap alkoholt inni kimondottan káros az egészségre, de ráadásul azzal, hogy lefekvés előtt tolod, az pluszban ront rajta.
Nem
Bár már nem iszom alkoholt és amikor ittam akkor is csak sört ittam.
Viszont minden este megittam 2 sört, ami persze nem sok, de megnyugtató volt látni, hogy találsz olyan cikket, ami azt taglalja hogy valójában egészséges napi 2 üveg sör.
Nem az, de az alkoholizmusomat jó volt ilyen tudományos cikkekkel nyugtázni. :)
Az alkohol szorongásoldó. Nem azért iszod meg azt a 2 decit mert egészséges, azért iszod meg mert meg KELL innod, hogy jól aludjál, hogy ellazulj, hogy ne szorongj és mert rutinná vált.
2 pohár víz is egészséges lefekvés előtt, miért nem azt iszol? Nem kell megválaszolnod, tisztában vagyok vele hogy miért nem 2 dl vizet iszol a bor helyett. Semmi köze az egészséghez. Azért iszod, mert függő vagy, itt pedig megerősítést vársz, hogy ezzel az ég világon semmi probléma nincs, sőt. Kifejezetten egészséges vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!