A vörösbort milyen üdítőkkel lehet keverni?
Fősulis francia tanárom a Márka Meggyre esküdött 😀
Amúgy a (rossz) vörösbor szerintem szinte mindennel keverhető, pl. ásványvíz, Sprite, rostos meggylé, szinte végtelen a lista. Exem fogyókúrázott, ő a light ízesített Apentákkal szerette a száraz vörösbort, az ilyesmikből is van jobb minőségű meg gagyibb is, mindenki ízlése és pénztárcája alapján válogathat 🙂
A tonikot nem ajánlom egyedül 😀
A jó vörösbort viszont max. szódával húznám fel kicsit egy forró nyári napon, de azt kár édes cukros vackokkal elrontani.
(Írom ezt úgy, hogy fehérbor-párti vagyok 😊).
Málnás ásványvízzel szoktuk néha! A bolti bort!
A házit azt csakis szódával az igazi!
Nem szeretem a bort mert megfájdul a fejem tőle!
De nagyanyáménál régen a fröccs volt az igazi ahogy az 1. írta jó melegbe!
De ott is a bor csak ízesítés volt...
Vegyél valami nem szénsavas narancslevet, s lassan öntsd össze a kettőt (esetleg vegyél igénybe egy kis kanalat is)
Ha sikerül jól önteni, nem keverednek össze, s ilyen menő színátmenetes lesz a végeredmény. :)
1. A vörösbor nagyon jó teával, hidegen is melegen is. Fekete tea, roiboss, vagy a herbateák közül csipkebogyó, hibiszkusz is illik hozzá. A citromos Nestea iced teák-kal viszont nem az igazi.
2. Legalább közepes minőségű vörösbor keverhető fahéjjal, szegfűszeggel, szegfűborssal, ánizzsal ízesített felforralt vízzel.
3. A szűrt almalé, szőlőlé, gránátalmalé, + ásványvíz + vörösbor nagyon kellemes ital tud lenni egy jó vacsorához.
4. A gyömbéres üdítőitalok is jók vörösborral.
Mi szinte bármit keverünk vele. (Bár általában nem veszünk olyan minőségiket, ne aggódjatok)
Nálunk személyes kedvenc szőlő márkával, haverjaim többsége fantával issza általában
Bocs, de miért kell keverni a bort (vagy más italt) üdítökkel?
Tényleg nem értem, ha valamit inni akarok, akkor veszek olyat, ami ízlik, az ilyen összepancsolt akármik szerintem undorítóak.
Nem kötözködni akarok, csak szeretném tudni, miért tesz ilyesmit valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!