11/29 anonim válasza:
(Nem követendő példa!!)
15 évesen megittam 3 sört 9 shot töményet 3x 2,5 deci erősebb koktélt és még kb fél liter bort.Kissé be voltam rúgva de nem nagyon 78 kg és 186cm testkép (úgy emlékszem kb ennyi volt).Szóval szerintem aki nem bírja azt megüti de még ő sem fog tőle nagyon berúgni.
Mindenesetre jobb félni mint megijedni.
12/29 anonim válasza:
Be, főleg ha csak ritkán iszol.
13/29 anonim válasza:
Ha gyorsan egymás után iszod igen.
15/29 anonim válasza:
Én már 1-2 decinek is érzem a hatását. Egyébként a máj aktuális állapota ill. érzékenysége is számít, mert pl. a komló hatóanyaga is májméreg.
17/29 anonim válasza:
Tehát azt mondjátok, hogy ha kemény alkoholista vagyok, akkor nem rúgok be?
19/29 anonim válasza:
17
A massziv alkesz sörtöl igazàn be sem rùgik..megbillen tôle csak…akàrmennyit igyon..
Neki màr kell a rendes fok
20/29 anonim válasza:
#17 konkrétan így van. Ha alkesz vagy a sör egymagában kevésbé hat akkor, ha rendesen táplálkozol is mellette. Ezért kell töményezni.
Saját tapasztalat simán elmegy 10-12 sör egy délután alatt, de van aki ennél is többet tud inni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!