Az attól függ mit nevezünk berúgásnak...
A véralkohol szint mértékének a berúgáshoz mint látszati tényezőhöz kevés köze van
pl egy fiatal ember aki sose ivott még alkoholt, 2 sörtől már akadozóan fog beszélni.
Egy gyakorlott középkorú piás 10 sör után is szinte józannak is tünhet.
Tehát a válasz a kérdésedre az az hogy: Attól függ...
Személy és fizikum függő szerintem…
Ha a random 4-5%söröket isszuk
Én ma már 1et is beérzek 2-3után meg már vidám..évek óta nemiszok csak naaaggyon ritkán 1-2sört koccintós és kész..
Régebben meg hétköznapi 10-12sör hétvégén az istenek tudják mennyi? :O
1filmaszakadás volt eddig azis a sörmiatt mert elfogyott és a pálinkát mindenkinek kínáltam de csak én ittam…rosszvége lett
Az attól függ, hogy kinek, és hogy mit értesz berúgás alatt. A legtöbb felnőtt férfinak az még elég szolíd berúgás, amit 4-5 üveg 5%-os sör produkál.
70 kilós férfiak egyébként normálisan nem kapnak alkoholmérgezést 2,5 liter 7%-os sörtől sem, csak a kalkulátorok nem (vagy nem mind) tudnak kalkulálni a térfogattal járó felszívódási sebességgel, és van, amelyik "menetrendet" sem kér, hanem egyszerre számol az összes alkohollal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!