1/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy előtte ettél e, és hogy mit ettél, mert sok étel pl a tészta felszívja az alkoholt. Éhgyomorra inni nagyon veszélyes, és sokszor hányással végződik.
De persze emberfüggő is, hisz van aki jobban bírja a piát, van aki kevésbé. Én is 15 vagyok viszont nem nagyon szoktam berúgni, inni. Sörtől még sosem rúgtam be, és szerintem nem is nagyon lehet, mert kevés alkohol van benne.
Mégis azt mondanám, hogy 2 liternél állj meg.
3/6 anonim válasza:
Vegyél egy kartonnal, aztán amikor már azt érzed, berúgtál, akkor számold meg.
Próbáld ki, aztán majd megtudod. Mi honnan tudjuk?
4/6 anonim válasza:
Nekem akkoriban 5 üveg volt az adagom, annyitól már közepesen ittas voltam.
5/6 anonim válasza:
15 évesen szerintem nem ezen kellene agyalnod...
Vagy manapság már divat lett berúgni ?
De szerintem elég lenne Neked 3-4 dobozzal is .
6/6 anonim válasza:
Hali én is 15/F vagyok nekem ha rendesen kajálok előtte( mondjuk egy emberes hamburgert) 10 korsó sör se küld padlóra. Persze ez emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!