Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Magyarországon lehet kapni...

Magyarországon lehet kapni minőségi édes vörösbort?

Figyelt kérdés
A boltokban ilyen 1200 ft/üveg körül van a legjobbnak tűnő, ami épp csak egy szinttel van a Dankó Pista előtt.
2023. szept. 4. 18:55
 71/91 anonim ***** válasza:
49%
Hát persze, ha más nem marad, akkor még mindig ott van a jó öreg aduász, hogy a másik személyébe mindig bele lehet kötni, ennek legegyszerűbb verziója, hogy a másik nem is normális valójában :D. És ezzel meg is van az jó indok, miért futamadik meg a troll. :D. Hisz annyi más dolga van és annyira felette áll az egésznek 😆.
2023. szept. 10. 08:49
 72/91 anonim ***** válasza:
45%

Olvasd vissza amit írtál. Szerintem te sem érted. De paranoiàs sem vagy kicsit sem. Pont mint az exem.

Meg akarsz futamodni?

2023. szept. 10. 08:53
 73/91 anonim ***** válasza:
49%
72: ja, hogy te egyfolytában projektálsz is mellette. Hát, itt senki nem az exed, nem tudod kitölteni senkin a frusztrációd.
2023. szept. 10. 08:56
 74/91 anonim ***** válasza:
49%
Amigy nem csoda, hogy kidobott :D
2023. szept. 10. 08:57
 75/91 anonim ***** válasza:
45%

Mit jelent, hogy amigy? Egyébként nem dobott. :)

Bárcsak tette vona, de még akkor sem hagyott békén, amikor már mással éltem. Pont olyan értetlen volt mint te.

2023. szept. 10. 09:40
 76/91 anonim ***** válasza:
45%
Szóval akkor nem futamodtál meg. Ez örömmel tölt el.
2023. szept. 10. 09:41
 77/91 anonim ***** válasza:
49%
75: és most gyk tagokon jól bosszút állsz, mert olyannak látod őket, mint az exed 😆. Te tényleg beteg vagy, vagy nem kellene már d.e. 10 előtt ennyi édes vörös vargabort innod és el kellene menned addiktológushoz, pszichológushoz.
2023. szept. 10. 09:46
 78/91 anonim ***** válasza:
45%

Mi közöm a vargaborhoz? Azt sem én írtam, de ne zavarjon.

Szerintem itt neked nincs minden csésze a szekrényben. Jössz a népakarattal, aztán a demokráciával.

Kicsit olvass vissza, hogy én eleve nem az édes bor mellett kardoskodtam, le is lettem sznobozva.

De ilyen részleteken ne is akadj fel. 😂

2023. szept. 10. 09:52
 79/91 anonim ***** válasza:
0%
Száraz vörösboros alkeszként jobb az élet? Már megvolt a sírós telefonhívás az exnek? Elszámoltatod őt is a fórumozók miatt? Vagy fordítva működik ez? 🤣
2023. szept. 10. 10:04
 80/91 anonim ***** válasza:
45%

12 éve nem beszélek vele. Nárcisztilusokkal másképp nem lehet.

Eddig rólad feltételeztem, hogy nem vagy az, de a remény hal meg utoljára.

Még magaddal hajlandó vagy önellentmibdásba keveredni, hogy a vélt igazad bizonygasd.

Szerintem térjünk vissza a témára, mert sosem lesz meg a 100. 😂

2023. szept. 10. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!