Magyarországon lehet kapni minőségi édes vörösbort?
Neked amúgy az édes tokaji is szr amit kólával kellene inni, vagy mi?
Biztos sok “kis tinipicsa” iszik 10ezres borokat. Jó helyen lakhatsz ha ennyire gazdag környék.
Inkább te laksz szar helyen, ha ezt valami hatalmas nagy luxusnak gondolod.
Pénzes szülők gyerekei ennél jóval többet dorbézolnak el egy este alatt.
24 szerintem ne erőlködj, a setétbunkók sosem fogják beismerni, hogy azok. Én leírtam, hogy magam is a félédeset szeretem, de leponotztak, mert nem tolom fullban azt a kretént mint ők.
Aki az aszút a cukrozott vörösborral egy lapon említi, az eleve menthetetlen. Az képes a Sir lancelot-ot is a Mc Donaldssal hasonlítani.
Tudod, ezek az emberek azok, akik a falunapokon összefognak és meg is vernek, ha valamiben nem értesz egyet velük.
Édes borról írtam, mi menthetetlen ezen? :D
Vicces amugy, hogy te írod hogy “ falunapokon összefognak és meg is vernek, ha valamiben nem értesz egyet velük”, miután lesötétbunkóztál embereket az ízlésük miatt 😂
Szerintem te az ízlést az ízléstelenséggel kevered.
Általában azok jönnek ezzel a blődséggel hogy ízlésről nem lehet vitatkozni, akik az ízléstelenséget mentegetik.
De érted, ezek mellett még komolyan te vagy képes olyat leírni, hogy “ meg is vernek, ha valamiben nem értesz egyet velük”? Ehhez képest felőlem te azt iszol amit akarsz, a száraz bortól a salvus vízen át a tuttifruttis energiaitalig, nekem tökmindegy, egy rossz szót nem szóltam rád, te viszont nekiállsz gyalázni és leszólni azokat akik nem ugyanazt szeretik inni mint te. Normális vagy?
Azt nem én írtam, viszont bennem nincs semmiféle érzelmi túlfűtöttség.
Most is te vagy az aki agresszíven reagálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!