Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Magyarországon lehet kapni...

Magyarországon lehet kapni minőségi édes vörösbort?

Figyelt kérdés
A boltokban ilyen 1200 ft/üveg körül van a legjobbnak tűnő, ami épp csak egy szinttel van a Dankó Pista előtt.
2023. szept. 4. 18:55
 21/91 anonim ***** válasza:
95%

Neked amúgy az édes tokaji is szr amit kólával kellene inni, vagy mi?

2023. szept. 5. 13:43
 22/91 anonim ***** válasza:
1%
Hát őszintén én ittam már, de nekem ugyan az az édes seggragasztó, amitől a kis tinipicsák szeretnek berúgni.
2023. szept. 5. 13:46
 23/91 anonim ***** válasza:
83%

Biztos sok “kis tinipicsa” iszik 10ezres borokat. Jó helyen lakhatsz ha ennyire gazdag környék.

2023. szept. 5. 14:01
 24/91 anonim ***** válasza:
1%

Inkább te laksz szar helyen, ha ezt valami hatalmas nagy luxusnak gondolod.

Pénzes szülők gyerekei ennél jóval többet dorbézolnak el egy este alatt.

2023. szept. 5. 14:07
 25/91 anonim ***** válasza:
85%

24 szerintem ne erőlködj, a setétbunkók sosem fogják beismerni, hogy azok. Én leírtam, hogy magam is a félédeset szeretem, de leponotztak, mert nem tolom fullban azt a kretént mint ők.

Aki az aszút a cukrozott vörösborral egy lapon említi, az eleve menthetetlen. Az képes a Sir lancelot-ot is a Mc Donaldssal hasonlítani.

Tudod, ezek az emberek azok, akik a falunapokon összefognak és meg is vernek, ha valamiben nem értesz egyet velük.

2023. szept. 5. 14:33
 26/91 anonim ***** válasza:
47%

Édes borról írtam, mi menthetetlen ezen? :D

Vicces amugy, hogy te írod hogy “ falunapokon összefognak és meg is vernek, ha valamiben nem értesz egyet velük”, miután lesötétbunkóztál embereket az ízlésük miatt 😂

2023. szept. 5. 14:40
 27/91 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem te az ízlést az ízléstelenséggel kevered.

Általában azok jönnek ezzel a blődséggel hogy ízlésről nem lehet vitatkozni, akik az ízléstelenséget mentegetik.

2023. szept. 5. 14:44
 28/91 anonim ***** válasza:
84%

De érted, ezek mellett még komolyan te vagy képes olyat leírni, hogy “ meg is vernek, ha valamiben nem értesz egyet velük”? Ehhez képest felőlem te azt iszol amit akarsz, a száraz bortól a salvus vízen át a tuttifruttis energiaitalig, nekem tökmindegy, egy rossz szót nem szóltam rád, te viszont nekiállsz gyalázni és leszólni azokat akik nem ugyanazt szeretik inni mint te. Normális vagy?

2023. szept. 5. 14:49
 29/91 anonim ***** válasza:
12%

Azt nem én írtam, viszont bennem nincs semmiféle érzelmi túlfűtöttség.

Most is te vagy az aki agresszíven reagálsz.

2023. szept. 5. 14:52
 30/91 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyetek sznobok, mert olyanok lesztek mint ez az ürge itt. :D :D
2023. szept. 5. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!