Magyarországon lehet kapni minőségi édes vörösbort?
Hát mint mondtam, a sötétbunkók, azok csak sötétbunkók.
Ez nem az ízlés, hanem az iskolázottság hiánya.
Még az írott szöveg értelmezése sem megy, ami Ált. isk. 3. osztály.
Pár szösszenet:
"te viszont nekiállsz gyalázni és leszólni azokat akik nem ugyanazt szeretik inni mint te. Normális vagy?"
Miért hazudsz? Hol olvastál ilyet? Azért sötét bunkóztam le bárkit is, mert lepontoznak és sznoboznak mindenkit aki szerint a száraz a jó bor.
Mindemellett beismertem, hogy én sem azt iszom, hanem FÉLÉDESET, kb. amit ők.
--------Gondolom idáig már nem jutottál el az olvasásban, nem is folytatom ----
"miután lesötétbunkóztál embereket az ízlésük miatt"
Rád is érvényes az előző. Vagy hazudsz, vagy buta vagy mint a föld.
Nem az ízlés miatt, de ez sosem fogod megérteni. 😂
"nekem tökmindegy, egy rossz szót nem szóltam rád"
Én sem rád. Általánosságban írtam. Még azután is adtam opciót arra, hogy "esetleg szándékosan hazudsz", miután bekóstoltál. Ezt te döntöd el.
33 Bullshit bingó!
Mondjuk ez a mondat mindent elárul a szerző szellemi színvonaláról. Azt sem lehet tudni kiről van szó, és hogy önözés vagy T/3. 😅
Ezt senki sem vonta kétségbe, még akkor sem, ha tovább tolod a kretént és értetlenkedsz szándékosan, gondolom, hogy alátámaszd a vélt igazadat a fekete-fehér világodban.
Ha elfülyülöm, eltáncolom, leírom és elgitározom neked, akkor felfogod, hogy pont én írtam, hogy magam is FÉLÉDESET iszom inkább? Ettől még tudom, hogy nem képvisel minőséget, és pont nem is érdekel, de elfogadom más álláspontját.
P.S. Megint elragadtattam magam, szólj, ha nem tudsz követni.
A minőségi félédes max sznobföldén nem minőség 😊
És hol olvastad, hogy minőségit iszom?
Nálunk csak medinet van a polcon, ami félédes, az meg kommersz.
De látom arra vagy kihegyezve, hogy sznobozhassál, bármit is mond az ember.
Külön vicces, hogy azért sznobozol valakit, mert egyetért más véleményével, ami nem feltétlenül felel meg a saját ízlésének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!