Jobb mint a heineken.
Szerintem egész elfogadható, pedig én válogatós vagyok.
Szerintem tucatsör, ízre semmi plussz nincs benne, ami megfogna. Egyedüli pozitívuma, hogy szép a logója.
Csak én nem értem ezeket az idióta öreg szocikat, akik még egy ártatlan sörös kérdés alatt is politizálnak? Tényleg nem vagyok egyik párt oldalán sem, mert mind lop, mint a szarka, de látom neked nagy trauma a mai napig, hogy nem a hazug vizitdíjas böszme nyert, 6-os.
Lehet, hogy akadnak itt alkoholisták, de ők legalább józanul nem ekkora p*csfejek, amit te nem mondhatsz el magadról kedves barátom.
Bírom, hogy szinte minden alkoholos kérdéshez valamelyik demens absztinens betrollkodik.
Azért sörözök heti 1-2x, mert fűnyírás/bringázás/futás után pihenés közben a nyári melegben jól esik pár dobozzal. Ha te is meginnál néha ennyit, lehet nem lennél ennyire depressziós. A spórolt pénzeden meg menj inkább pszichomókushoz, és kezeltesd a szorongásaidat, ha már ennyire nem tudsz lazulni, és zavar mások magánélete.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!