Banánpálinka létezik?
Figyelt kérdés
Vagy ha nem is pálinkának hívják, de banánból hasonló elven készült ital?2023. ápr. 7. 05:34
1/20 anonim válasza:
Banánlikőrök vannak, de azokhoz banánaromát használnak. Hogy az hogy készül, látott-e banánt azt már nem tudom.
2/20 anonim válasza:
Amiből lehet lekvárt, abból pálinkát is
Az más kérdés, hogy arrafelé nem pálinkának hívják.
3/20 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy papíron nem lehet annak hívni, csak így tudtam legegyszerűbben megfogalmazni, magyarul ilyen 35-40% körüli égetett szeszt, hogy készítenek-e?
2023. ápr. 7. 08:08
5/20 anonim válasza:
Lehet banánból is.Nem tudom mennyire aromás.Narancsból főztem már az finom lett.
6/20 A kérdező kommentje:
Igen ilyesmire gondoltam mint a linken. :) Kár hogy nem kapható, de megpróbálom akkor ezt máshol megtalálni :)
2023. ápr. 7. 08:21
7/20 anonim válasza:
Létezik persze, hogy boltban is lehet e kapni, az más kérdés.
8/20 anonim válasza:
Ez a hazi keszitesu bananpalinka (szo szerint igy nevezik, banana brandy-nek) receptje:
9/20 anonim válasza:
Ez a bananpalinka forgalmazott valtozata, braziliai termek:
10/20 anonim válasza:
A brandy és a pálinka nagyon más műfaj, ízre is, készítésre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!