Létezik hogy ettől voltam 2 napig olyan mint aki másnapos?
Figyelt kérdés
Hali! 19 éves lány vagyok, elég ritkán iszok és bulizok, vagy azert mert mindig vezetek, meg eleve nem szeretem annyira se az ízét se semmit. A vodkan kívül egyedül a bacardi breezert iszom meg. A hétvégén vettem is kettőt, és valamelyik este megittam egyet. Nem valami nagy alkohol tartalma van ugye, 4% viszont 2 napig úgy éreztem magam mint aki másnapos, voltam már párszor az így tudom hogy milyen. Egész masnap fajt a fejem, hanyingerem volt és nyomott voltam, majd a kövi napra se csillapodott le teljes mértékben, jobb lett de nem a legjobb. Létezik hogy ennyi mennyiségű italtol ereztem magam így? Utoljára az afterunkon ittam, novemberben kb 3-4 vodkanarancsot, akkor semmi bajom nem volt.2023. márc. 17. 23:02
2/9 anonim válasza:
Nem, nem attól volt. Ezek inkább valami influenza-szerű tünetek.
3/9 A kérdező kommentje:
Oh köszi. Akkor szerencsére hamar atment rajtam mert 2 nap után már jól voltam es suliba is tudtam menni akkor is
2023. márc. 18. 08:14
4/9 anonim válasza:
hogyha már tudod hogy mennyi a határod, és mitől mennyire vagy másnapos, miért fordult már meg csak a gondolat is a fejedben hogy kevesebb alkoholtól tovább leszel rosszul? elhitted volna ha itt azt írja egy random akárki hogy igen, attól? mert nem hinném. akkor viszont nem értem mi motivált a kérdés kiírására. remélem nem szereted élőben is a tudatlant játszani, miközben tisztában vagy valamivel
5/9 A kérdező kommentje:
Koszi a kedves választ. Azert mert olyan ritkán iszok hogy simán gondoltam, hogy ennyi is megartott a testemnek. Mellesleg voltam már úgy másnapos hogy részeg nem is voltam az este, és úgy is volt hogy semmi bajom nem volt mikor annyit ittam mint egy ló is. Tehát nem mindig tudom mitől lennék másnapos
2023. márc. 18. 19:06
6/9 anonim válasza:
Ez szerintem is vírus féleség. Semmiképp se az alkohol.
8/9 A kérdező kommentje:
Jol vagyok köszi.
2023. ápr. 11. 12:31
9/9 anonim válasza:
Akkor jó!
Én most vagyok másnapos, tegnap besikeredett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!