Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Létezik olyan alkohol amitől...

Létezik olyan alkohol amitől nem leszünk másnaposak?

Figyelt kérdés
Sokan állitják hogy vannak olyan házik amiből bármennyit megihatsz, szerintem ez egy baromság, az alkohol ugyanugy dehidratál és ettől fáj a fej !
2016. szept. 4. 19:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
36%
Nem létezik.
2016. szept. 4. 19:53
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Bartos ezerjó!

Az átbsz a másvilágra!

Így max másvilágos lehetsz, vagy ha nem ittál eleget akkor világtalan!

2016. szept. 4. 20:00
 3/24 anonim ***** válasza:
A nagyon jó minőségű vodka.
2016. szept. 4. 20:01
 4/24 A kérdező kommentje:
mondjuk a hozzáadott aromák is közrejátszanak a másnaposság mértékéhez szerintem de az alkohol az alkohol
2016. szept. 4. 20:01
 5/24 anonim ***** válasza:
30%
Pálinka. Nem leszel másnapos ha elég vizet iszol rá.
2016. szept. 4. 20:14
 6/24 anonim ***** válasza:

Minden ellenkező híresztelés ellenére: igenis, létezik!

Az az alkohol, amelyikből minden nap nyakló nélkül iszol, nem tesz másnapossá, hiszen minden nap AZNAPOS leszel!

2016. szept. 4. 20:22
 7/24 anonim ***** válasza:
67%
az alkohol, fájdalomcsillapító hatású is, így ha mindíg be vagy baszva nem érzed, hogy fáj a fejed!
2016. szept. 4. 20:30
 8/24 anonim ***** válasza:
44%
Az alkohol dehidratál, ettől leszel másnapos. Bármit ihatsz, ha elegendő vizet (nem alkoholos folyadékot) iszol mellé, nem leszel másnapos. Ennyire egyszerű!:)
2016. szept. 4. 21:13
 9/24 anonim ***** válasza:
Persze, bármelyikre igaz, hogy ha elég sokat iszol, akkor még másnap is részeg maradsz.
2016. szept. 4. 21:20
 10/24 anonim ***** válasza:

Én ha nem keverem, akkor nem leszek másnapos. Csak ahogy előttem írták, sok folyadék kell, ennyi a titok.

+ A tuti gyógymód másnaposságra: házi paradicsomlé!

Mindent pótol, amit az alkohol megvon a szervezettől! Víz, cukor, ásványi anyagok...

2016. szept. 4. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!