Te mit csinálsz a sörösdoboz nyitókájával nyitás után?
A, letéped
B, úgy hagyod "egyenesben"
C, jobbra fordítod, hogy ne zavarja a szád és az orrod ivás közben
D, balra fordítod, hogy ne zavarja a szád és az orrod ivás közben
E, valami más (írd meg hogy mi)
E,
Nem a nyitókával nyitom ki, hanem lecsapatom flexszel a tetejét.
Megeszem! Aztán a dobozt is!
Dáááá!!
Nem értem miért nem komolyan vehető a kérdés. Nektek nincsenek picike rituáléitok, amiket általában úgy a tudtotokon kívül, nem tudatosan már úgy csináltok évek, vagy évtizedek óta?
---
Az 5-ös válaszolónak köszönöm a normális választ.
7:
Milyen "probléma"? Kíváncsiság. Igen, egy felmérés amit itt ingyen el tudok végezni és remélhetőleg egy-két tucat ember normálisan válaszol rá. Mert kíváncsi vagyok.
Nem ez a legnagyobb bajom az életben.
"péntek reggel..."
Fősulira járok és jövő hétfőn kezdődik az iskola. Nem a munkából írok éppen suttyomban, hogy erre a "nagyon fontos" kérdésre választ találjak. Hanem eszembe jutott ez a dolog, mert múltkor vettem észre magamon, hogy én mindig akaratlanul is jobbra hajtom a nyitókat (az óra járásával megegyező irányban).
Te magyaráztatsz engem erről ennyit, ahelyett hogy elsőre megértetted volna a kérdést. Kíváncsi vagyok egy kis apró dologra, ami az életünknek a 0,001%-át sem fedi le és itt ez az oldal hogy kielégítsem rá gyorsan a kíváncsiságom.
Azt is kérdezhettem volna, hogy te általában hígat vagy keményet szarsz-e és hogy százalékosan milyen arányban, ha épp ez érdekel. Ez az oldal nem csak az élet értelmének megválaszolására van, hanem ilyen kérdésekére is
Én energia ital doboznál szoktam. Meg iszom utána le tépem es 4részre töröm:D.
Néha letdig csak ki dobom..
Ez érdekes, valamiért én is azt akartam írni, hogy megeszem. :)
Amúgy balra irányban hátrafordítom és pohárba töltöm. Dobozból csak akkor, ha semmilyen sörivásra alkalmas edény nincs, de akkor letépem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!