Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Te mit csinálsz a sörösdoboz...

Te mit csinálsz a sörösdoboz nyitókájával nyitás után?

Figyelt kérdés

A, letéped

B, úgy hagyod "egyenesben"

C, jobbra fordítod, hogy ne zavarja a szád és az orrod ivás közben

D, balra fordítod, hogy ne zavarja a szád és az orrod ivás közben

E, valami más (írd meg hogy mi)

2016. szept. 2. 09:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nagyon régen nem ittam már dobozos sört, így fogalmam sincs, hogyan nyitom ki, de nem tépem le, az biztos. Mostanában szinte csak üvegeset ittam, de azt is kitöltöttem pohárba, mint ahogy a dobozosakat is, szóval akárhogy is áll a dobozon, nem zavar ivás közben. ;)
2016. szept. 2. 13:30
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Értelmi fogyatékosoknak ugyan ez a kérdés alkalmas Kólára, Energia italra, Egyéb dobozos italra.
2016. szept. 2. 14:04
 13/20 anonim ***** válasza:
Felhúzom a végét, hogy kinyíjon a doboz, akkor ugye függőlegesen áll, utána visszasimítom "fekvő" pozícióba, hogy az orrom ne ütközzön bele, amikor iszok. Jobbra, balra nem szoktam eltekerni, hiszen pont akkor kerülne a szám útjába, hogyha valamerre elfordítanám!
2016. szept. 2. 16:21
 14/20 anonim ***** válasza:

E, letépem, és beledobom a sörbe. Valamiért ez így alakult ki. :D

(Ha nem, akkor kidobom, vagy odaadom olyannak, aki gyűjti.)

2016. szept. 2. 17:12
 15/20 anonim ***** válasza:
73%

Ez nem ilyen egyszerű, kérdező. Sört kétféle okból iszik az ember. Vagy azért, mert szomjas, vagy az élvezeti értéke miatt.

Első esetben qrvára nem érdekli a nyitóka további sorsa, második esetben meg nem dobozos sört iszik, hanem megadja a módját, és egy harmatozó pohárból hörpöli le a habot, míg végre hozzáfér a kívánt nedűhöz.

2016. szept. 3. 09:06
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

B.

A forgatásnak sok értelmét nem látom, hiszen még nagyobb felülettel "zavarná" a számat, a letörést pedig sosem értettem miért csinálja bárki is, egyértelműen vágja az ember ajkát az az éles fémrész, ahol elpattant.

2016. szept. 5. 19:57
 17/20 anonim ***** válasza:
C
2016. szept. 7. 15:36
 18/20 anonim válasza:
100%
Én elforditom jobbra, hogy meg tudjam különböztetni másoktól ha otthagyom valahol :D
2017. máj. 7. 19:48
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Amíg iszom nem tépem le. Miután megittam a sört letöröm a nyitókát és beledobom a dobozba, majd a szemetesbe.
2017. aug. 27. 18:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Le szoktam tépni, akár egy megvadult bika :) És utána kitöltöm pohárba a folyékony kenyeret .
2022. aug. 2. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!