Több filmben láttam már, hogy először kilyukasztják a sörösdoboz oldalát, onnan isznak, és utána bontják csak fel a dobozt, miért?
Figyelt kérdés
:)2013. aug. 13. 18:12
3/8 A kérdező kommentje:
De miért üt úgy jobban?
2013. aug. 13. 18:43
4/8 Phoney válasza:
Az egyetlen értelmes oka, hogy akkor nem habzik fel bontáskor. Természetesen nem üt jobban, még akkor se, ha a tizenévesek be tudnak rúgni egy szívószálas sörtől.
5/8 anonim válasza:
Max. azért üt(het) jobban, mert azt átlalában egyből meg kell inni, mert gyün ki ezerrel :D
6/8 anonim válasza:
Mivel a pici lyukon szívnod kell, nem csak beleönteni a szádba, jobban fejbe vág. Mintha szívószállal innád... Első voltam.
7/8 anonim válasza:
Ez kb csak arra jó. hogy egyszerre idd meg az egészet, és ne tudd lerakni az asztalra. Ha gyorsan akarsz berúgni, ez a te módszered!
8/8 anonim válasza:
-.-
fogjuk már fel, hogy a szívószálas cucc csak placebo hatás.
Próbáltam, hülyeség. Mítosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!