Haverral fogadtunk hogy egy hónapig minden nap iszunk, és megnézzük ki bírja utána a piát jobban. Meg merjem ezt csinálni?
Haverral fogadtunk, hogy mind ketten iszok minden nap 1 hónapon át, és meglátjuk ki bírja jobban utána a piát.
Ha ezt megcsinálom, minden nap pár korty töményet iszok, alkoholista leszek?
Emberfüggő. Én 2 és fél hónapig magam alatt voltam, napi 3 sör volt a minimum, ha "esemény" volt, jött mellé tömény is, ha whiskey került a közelembe, úgy éreztem már csak egy őrangyal segíthet. Aztán egyik napról a másikra, ahogy javult a hangulatom, abbahagytam. Egyszerűen nem kellett, ettől függetlenül bulikban ittam (iszok), de nem naponta. De ugyanezt eljátszottam a cigivel is, amíg ez az időszak tartott, naponta 3 szál minimum megvolt, most már "csak" parti-cigis vagyok. Egyeltalán nem kívánom.
Ami vicces, hogy a koffeinre viszont keményen ráfüggtem...
ez kömény. :)
Valszeg nem lenne semmi bajod, kicsi az esélye.
Minden nap nem rúgtok be, nem? Csak kicsit isztok.
„hogy mindketten megisztok éhgyomorra egy 7 decis kalinkát” –
Gratulálok az ötlethez, ez SOKKAL veszélyesebb és károsabb, mint 1 hónapon át meginni napi pár korty (akár 1 deci) töményet. Egyesek egész életükben megisznak ennyit naponta anélkül, hogy bajuk származna belőle. Ettől függetlenül persze szerintem is baromság az egész fogadás.
Phoney!
Nyilván a 7 decit lehet módosítani annak függvényében, hogy mennyire bírják az italt. Viszont ezzel elkerülhetik az alkoholizmust. A lényeg az, hogy valami mennyiségbeli fogadás legyen, és ne időbeli, mert az nem vezet alkoholizmushoz. Persze a halált el kö kerülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!