Haverral fogadtunk hogy egy hónapig minden nap iszunk, és megnézzük ki bírja utána a piát jobban. Meg merjem ezt csinálni?
Figyelt kérdés
Haverral fogadtunk, hogy mind ketten iszok minden nap 1 hónapon át, és meglátjuk ki bírja jobban utána a piát.
Ha ezt megcsinálom, minden nap pár korty töményet iszok, alkoholista leszek?
2013. júl. 10. 14:30
11/11 anonim válasza:
Én, mint (hál' Istennek) gyógyult alkoholista mondom neked: ne bocsátkozz ilyen degenerált "játékba". Én sem hittem el annak idején, hogy milyen könnyű beszédülni a függőség állapotába. Amikor az egyéb célra félretett pénzt is sörre, meg fél literes Hubertusra költöttem, akkor már lehetett gondolkozni, hogy mi a szitu. És azt sem hittem el, hogy a stresszt meg a boldogtalanságot segít leküzdeni a rendszeres sport. Mióta kipofoztam az elhanyagolt bringámat, újra érzem azt, hogy milyen az a híres-nevezetes örömhormon, ami egy kiadósabb edzés után termelődik. Na, lehet, hogy most csak közhelyeket soroltam fel, de tapasztalatból beszélek. Kellemes és piától mentes hétvégét kívánok :) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!