Létezik olyan alkohol amitől nem leszünk másnaposak?
Figyelt kérdés
Sokan állitják hogy vannak olyan házik amiből bármennyit megihatsz, szerintem ez egy baromság, az alkohol ugyanugy dehidratál és ettől fáj a fej !2016. szept. 4. 19:48
21/24 anonim válasza:
Örülök hogy segíthettem, még ha sokan le is pontozzák a válaszaim. Ebből látszik hogy hiába a segítség, ha nem az igazság a domináns, hanem a társadalmi norma.
22/24 anonim válasza:
én csak whiskyt ittam tisztán és másnap teljesen jól voltam, pedig nem kis mennyiség lement
23/24 Phoney válasza:
11:20
Nehisztizz, van olyan alkohol, amire hiába iszol vizet. A répamelaszszesztől például megbízható embriópózban ébredsz bármikor.
24/24 anonim válasza:
Aki alszeszt iszik az nem komplett, kicsi hisztérikám :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!