Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Létezik hogy 12oraval később...

Létezik hogy 12oraval később hasson az alkohol?

Figyelt kérdés
Ittam az este, viszonylag sokat mégsem voltam berugva és még csak nagyon jó hangulatban sem, éjfélkor ittam utoljára, akkor egy felest, de előtte jegert és sort is ittam. Nagyjából 2orakor feküdtem le, majd felébredtem reggel 9kor és semmi bajom nem volt teljesen jól volt stb. Majd kb ilyen 11.30fele kezdtem zsibbadast érezni a fejemben majd egyre jobb hangulatom lett kb 1oran keresztül full úgy éreztem magam mintha be lennek rúgva. nemrég "jozanodtam ki". Számomra érthetetlen ez az eset, már rég kiment belőlem az alkohol, akkor hogy? Vagy mitől?
2023. febr. 12. 14:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetséges.
2023. febr. 12. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Nàlam szokitt hasonlò lenni de akkor valami mocskos lealjasodòs ivàszat utàn ès vègig rèszegvagyok màsnap èbredès utàn szoktam mèg rèszeglenni..nem màsnapos

Simàn rèszeg

Esetleg hasznàltàl speedet vagy kokaint..?de akkor sem leszel rèszeg ès utànna sem üther be a rèszegsèg… èrdekes

2023. febr. 12. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:
A jager édes ezért később hat és ürül is ki. Én is ittam ittam a jagert mondom ez semmit nem ér, aztán órákkal később hányás meg ágyba dőlés.
2023. febr. 12. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Este 4 ember 7dl finlandia 1-1 sör

Nagy beszélgetések

Vacsi,éjfél körül alvás

Berúgva nem voltam sőtt még csak ittas sem

Reggel 8 körül irány a tesco

Jónapot kivánok,közúti ellenőrzés….

0,22 a szonda értéke

Elhiheted ,hogy jobban kiakadtam mint a szonda

Majdnem ugrott a jogsim

Se berúgva se jókedv csak egy kis reggeli lett volna

Ehelyett a megyei rendőrségen töltöttem a délelőttöt

+2 fújás első 0,11

Második 0,02

Hoppá itt egy csekk 100 ropitól és asszem 12 pont a jogsira

Ugyhogy létezik!

2023. febr. 13. 10:30
 5/5 anonim ***** válasza:
72%
Nem
2023. febr. 13. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!