Van valami tippetek a másnaposságra/ másnaposság ellen?
Figyelt kérdés
Én annyira letargizáltan szoktam érezni magam. Ti mit szoktatok ilyenkor csinálni,hogy ne érezzétek úgy hogy nem csináltatok semmit egész nap?2023. jan. 29. 15:59
1/9 anonim válasza:
1980 márciusa óta alkalmazott megoldásom, az egyetlen amii bevált: nem kell berúgni.
3/9 anonim válasza:
Csinálom ugyanúgy a dolgom töki, megszokod. Senkit nem érdekel, akkor pont téged minek?
4/9 anonim válasza:
1: amilyen hamar lehet, ráülök a vécére, ki kell dobni a mérgeket:)
2: nekem nagyon beváltak az Apenta sportitalai. Lassan eliszogatva visszaadják az energiámat.
3: savas dolgokat eszem, pl. savanyú uborka, mustár.
5/9 anonim válasza:
Én még aznap este, ha berúgtam sok vizet fogyasztok illetve telezabálom magam .
Másnap semmi bajom .
Persze éjjel is felkelek vizet inni sokszor . Nekem ez bevált .
Persze nem atomrészegre iszom magam, mert akkor gondolom kijönne belőlem az ivás után elfogyasztott étel meg víz is .
6/9 anonim válasza:
Hidratálj! Igyál rengeteg vizet ilyenkor. Az alkoholnak és bomlástermékeinek dehidráló hatásuk van. Ez ellen is jó a sok víz fogyasztása, meg segíti kimosódni a fejfájást okozó bomlástermékeket.
7/9 anonim válasza:
Azt kell csinálni, hogy nem iszol xar piát.
8/9 anonim válasza:
Btw ma reggel beejtettem egy nullás sopit, és a jó komló csodát tett. Lehet érdemes sörfőzőboltból valami kiváló aromakomlókat újítani teázgatós afterhez. 78°C fölé ne menjetek ;)
9/9 anonim válasza:
1 pohár pia után 1 pohár víz és a víz legyen az utolsó.
Közben meg egyél / nassolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!