Mit csináljak ha másnapos vagyok?
Figyelt kérdés
Másnapos vagyok és suli van nem tok gondolkondi rendesen segítsetek valamivel köszi.2022. nov. 14. 08:32
1/24 anonim válasza:
semmit! mennyit ittál? Melyik a kedvenc söröd?
2/24 anonim válasza:
Vizet igyal rengeteget. Vegyel be egy advilt vagy algo pyrint
Es lehetoleg ulj egyhelyben egesz nap plusz ne szolalj meg
3/24 A kérdező kommentje:
4-5 deci bort. A kedvenc söröm a soproni. Meg egy "kis" sört
2022. nov. 14. 08:45
4/24 anonim válasza:
Én már egy ideje Borsodit iszok, de én is szeretem a Sopronit is, régen évekig Heinekent ittam. Tartsunk össze mi alkoholista semmirekellők! :D
5/24 anonim válasza:
Semmit nem tehetsz, sok folyadék és próbáld túlélni. Sok sikert!
6/24 anonim válasza:
Tusolás, víz, mozgás. És egyél amennyit bírsz.
7/24 anonim válasza:
Most ne menjünk bele abba, hogy ez jó vagy sem, praktikusan az alkoholnak le kell bomlania, illetve ha fáradt vagy ki kell pihenned magad.
Szájvíz, fogmosás, fájdalomcsillapító, sok víz, kenyérfélék amik nem túl erős szagúak, valami kalóriadús kaja és a kimerültségre cukor, vas és koffein.
Ha energia italt iszol, mindenképp egyél előtte, mert különben olya savad lesz...
8/24 anonim válasza:
Kerüld a gyümölcsöket, savas zöldségeket, azok is brutál savat csinálnak. Tapasztalat.
Sok víz, laktató, de nem nehéz ételek.
9/24 anonim válasza:
Citromos kávé! De komolyan, én se gondoltam volna, de sokan mondják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!