Mit csináljak ha másnapos vagyok?
Figyelt kérdés
Másnapos vagyok és suli van nem tok gondolkondi rendesen segítsetek valamivel köszi.2022. nov. 14. 08:32
11/24 anonim válasza:
Citrom, cukor, só, víz. Kb egy korsóval elkortyolosz, kb négykorsónyi hozzávalóval (víz persze nem)
13/24 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy egy diák iszik!!! Azt mondanám, hogy aludd ki, az lenne a legjobb, de órán nem tudsz aludni, és máskor ne igyál. Egyébként ismered a mondást? Borra sör meggyötör, sörre bor mindenkor.
14/24 Senior Séf válasza:
A másnaposság puszta dehidratáció. Ezt megszüntetni csak vízzel lehet. Sok-sok vízzel. Nem kólával nem cukrozott lónyálakkal, hanem vízzel.
15/24 anonim válasza:
Dehidratáció, meg felgyűlt acetaldehid. Ezért jók a citrusfélék.
19/24 anonim válasza:
De jó neked, én is lementem tegnap de zárva volt a kocsma. Majdnem felszaggattam itthon a lambériát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!