Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Melyik alkoholos italból...

Melyik alkoholos italból legyen mindenféleképpen egy bulin?

Figyelt kérdés

Ha csak egyet választhatnál, melyik legyen mindenféleképpen egy nagyobb kaliberű bulin?

(Likőröket most ne vegyük figyelembe)

2023. jan. 23. 17:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%

10

40 fős társaság...

Szerintem olyan 400 sör.

2023. jan. 23. 19:32
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

Sör és bor az alap, utóbbi mellé kóla, szóda(jobb híján ásványvíz). Szóba jöhet még pezsgő és/vagy vodka + gyümölcslé. Hogy ezek mellett még milyen rövidek vannak, már annyira nem fontos kérdés. Nagyobb létszám esetén jager, pálinka szinte biztos alap.

Olyat még nem nagyon hallottam, hogy nem volt jó a buli, mert pl a kedvenc rumom nem volt.

2023. jan. 23. 20:29
 13/16 anonim válasza:

Tonic + az a meggyes alkoholos ital ( nem jut eszembe a neve😅)

Ebből rohadt finom lesz a cucc!

2023. jan. 23. 21:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Miért nem velük beszélsz erről? Itt mi hiába írunk bármit...
2023. jan. 23. 22:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Attól is függ mikor van a buli.

Nyáron evidens, hogy sör legyen, meg gin vagy vodka és sok jég, hogy lehessen egyszerűbb kevert italokat összeütni.

Így télen viszont én inkább forralt bort csinálnék liter számra, meg mulled cidert, mert ezek jobban esnek mint egy hideg sör Január közepén.

Persze úgyis van, aki mindig sörözik, ha fúj ha fagy, de ez már egyedi ízlés kérdése, és életkoré is.

Tini társaság úgy bulizik, hogy a felének mindegy, csak üssön, a másik része meg nem akarja érezni az alkohol ízét. A vodka azért jó választás, mert sokkal kevésbé pocsék vele a másnap mint pl egy cukros rummal vagy erősebb ízű likőrrel (mint pl a Jäger).

Huszonévesek általában már rendelkeznek több saját pénzzel és kicsit kifinomultabb preferenciákkal, és házibuliba, vendégségbe az ilyen extrább dolgokból hozzák amit innának.

Ide én mixereket vennék, meg összeütném azt a nagy fazék forralt bort, aztán a meghívottak hoznak mellé olyan sört meg töményeket amiket szeretnek.

Sok harminc feletti meg már hozzá se nyúl az ilyen kétes löttyökhöz, inkább a minőség mint a mennyiségek a fontosak. Ide pár üveg megbízható minőségű bor, egy mimóza koktél vagy egy érdekesebb tonic és gin párosítás, meg mellé érdekesebb rágcsák pl sajt-alma-dió, jobb ötlet.

2023. jan. 24. 09:03
 16/16 anonim ***** válasza:

a sört a ciderrel egy kategóriába raktad, a bor pedig lemaradt.

erre így nem lehet válaszolni.

2023. jan. 25. 03:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!