A zavaros bort hogy tudom megtisztínai?
"Az a helyzet hogy ezt adták olcsón."
Gratulálok annak a "borásznak" 😂
Amúgy lenne még 1 kérdés. (Úgy látom te értesz a borokhoz)
Szóval ez a borkészítő ismerősöm azt mondta ez kb 19%-os ez a bor, és hogy cukor is van benne., Szerinte nem romlik meg ha levegő éri.
Szóval a bolti bort ha felkezdi az ember, és levegőt kap akkor pár nap után furcsa íze lesz - megromlik. De állítólag ez a házi bor nem tud megromlani mert ahhoz túl erős? Tényleg van ilyen? Vagy jobb kis üvegekbe légmentesen letárolni?
Köszönöm a válaszokat.
"Szóval a bolti bort ha felkezdi az ember, és levegőt kap akkor pár nap után furcsa íze lesz - megromlik. De állítólag ez a házi bor nem tud megromlani mert ahhoz túl erős? Tényleg van ilyen? Vagy jobb kis üvegekbe légmentesen letárolni?"
Attól függ hogy mitt nevezünk boltinak? mert ha a kannásbort, akkor az talán még szőlőtökét sem látott. Szóval elvileg a palackozott bor a minőségibb, nem pedig a házilag hordóban erjesztett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!