Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Miért nem készítenek fahordóba...

Miért nem készítenek fahordóban érlelt fehér bort?

Figyelt kérdés
2022. nov. 11. 10:42
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

30. "A már kiforrott bort újra ERJEDNI indítja és "megfertőzi", "beoltja" ecettel.


Természetes folyamat."


Ilyenkor persze hogy az, de borkészítésnél szerintem felesleges a másodlagos erjesztés. Aztán majd valaki megírja ha tévednék

2022. nov. 24. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!