Miért nem készítenek fahordóban érlelt fehér bort?
Figyelt kérdés
2022. nov. 11. 10:42
31/31 anonim válasza:
30. "A már kiforrott bort újra ERJEDNI indítja és "megfertőzi", "beoltja" ecettel.
Természetes folyamat."
Ilyenkor persze hogy az, de borkészítésnél szerintem felesleges a másodlagos erjesztés. Aztán majd valaki megírja ha tévednék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!