Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen borfajta lehetett?

Milyen borfajta lehetett?

Figyelt kérdés

Már régóta keresek egy bizonyos borfajtát, de sehol sem találom. Néhány foszlány emlékem van róla. Bizonyos fehér bort keresek, ami elméletileg kitűnő fröccsbor, viszont nem igazán termelik (?),az éghajlat/természeti körülmények megváltozása miatt nehézkessé vált Mo.-on.

Nem tudom, hogy ezek alapján be lehet e azonosítani, akik jártasak ebben? Segítségeteket előre is köszönöm!

#bor #fröccsbor #borfajta
2022. nov. 9. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Noha talán de az csak második éven iható .
2022. nov. 10. 06:07
 2/6 anonim ***** válasza:
1. Noah lesz az.
2022. nov. 10. 06:16
 3/6 anonim ***** válasza:
2022. nov. 10. 06:16
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
Most minek a Wikipedia ? Noah bor a világ legfinomabb borra van belőle ! Csupán aztért lett "sárba" rántva mert egyetlen ellensége van a filokszéria . Minden másra érzéketlen nem érdekli aszály , gombák . És ugye csak második éven iható és minél többször forr annál nemesebb lesz !
2022. nov. 10. 06:37
 5/6 anonim ***** válasza:

"Most minek a Wikipedia?"

A kérdezőnek raktam be, tájékoztatójelleggel.

2022. nov. 10. 06:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A Noah sosem volt jó bor. A filoxérára meg pont ellenálló. Mindegy. Szerintem te sokkal inkább a kövidinkát keresed.
2022. nov. 11. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!