Milyen sör lehetett ez?
Még jó régen, haverokkal vettünk egy-két kartont egy bizonyos sörből, aminek a márkáját sose jegyeztem meg, de utólagosan kíváncsi vagyok rá.
A következőkre emlékszem:
- Világos sör volt
- Egy Lidl-ben vettük, 2012 nyarán
- Kb. 80Ft/doboz áron ment (feltételezem leárazva)
- A doboza alapvetően világos árnyalatú, szürke-lila színvilágú, ha jól emlékszem nem volt rajta semmi konkrét embléma, csak valami nonfiguratív minta
- Ha jól emlékszem, valami germán neve volt, talán H betűvel kezdődött, és volt benne umlautos betű, de erre egyáltalán nem esküdnék meg
- Olyan szinten ótvar sz#r volt, hogy hatan nem bírtunk kivégezni egy doboznyit
...és igaziból ennyi. Tudom, hogy ez nem túl sok infó, de hátha valaki ráismer; bármilyen tippet szívesen fogadok - szerintem ha látnék róla egy képet, azonnal előtörnének a flashbackek.
Ezek közül valamelyik?:
Egyszer vettem tesco sajátmárkás sört, úgy a 2000-es évek közepén lehetett, 69 forint volt.
Szappaníze volt.
Pedig anno 2000. körül a lakótelepi panelkocsmában is megittam a hely noname saját sörét, amit 60 Ft-ért csapoltak (ugyanott egy üveg borsodiért kértek 90-et kb).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!