Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen bór lehetett ez ?? Van...

Milyen bór lehetett ez ?? Van olyan, hogy Mandulabór ?

Figyelt kérdés
Úgy 7-8 évvel ezelőtt voltunk anyummal Szegeden a bórfesztiválon és ott kóstolt Mandulabórt amit azóta is monddogatni szokott. Szeretném meg lepni egy üvegel karácsonyra viszont tényleges mandulabórt nem találtam sehol hiába kerestem. Tudja valaki esetleg, hogy milyen bór lehetett az ? Vagy ha még sem bór mivel keverhettük össze??

2020. nov. 30. 16:53
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

Bórt inkább ne vegyél, nem egészséges.

Mandulabor keresésében pedig a google segít, létező dolog.

[link]

2020. nov. 30. 16:57
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon szépen kérlek, rövid o-val írd a bort, mert a bór egész más. Jó? Megígéred?

Cserébe adok egy tippet. --> Google: mandulabor

Kiad webshopot is, ahol tudsz venni. (Csak ha mondjuk hosszú ó-val írod, lehet, hogy nem találja meg.)

2020. nov. 30. 17:02
 3/6 anonim válasza:
59%
Én meg téged szeretnélek meglepni egy helyesírási könyvvel. Karácsonyi ajándék lesz tőlem, remélem értékeled. 😌
2020. nov. 30. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Amikor az elírás hülyeséggel párosul... Vagy hogy mondják.
2020. dec. 1. 09:34
 5/6 anonim ***** válasza:
66%

Ez nem elírás, következetesen írta rosszul. Őrület, pedig nem egy bonyolult szó. És valószínűleg fogalma sincs róla, hogy a bór valójában:

A bór a periódusos rendszer kémiai elemeinek egyike. Vegyjele B, rendszáma 5. Régies magyar elnevezése a bórany. Mivel a csillagok nukleoszintézise során nem, kizárólag a kozmikus sugárzás általi spalláció révén keletkezik, a bór ritka elem a Naprendszerben és a földkéregben egyaránt. (Wikipédia)

2020. dec. 1. 11:35
 6/6 Waff ***** válasza:
55%

A kérdező valószínű székely, ők így mondják...hosszú ó-val. A sör meg sőr.

De szerintem mindenki tudta hogy borra gondolt, és nem bór-ra.

Egyébként ha rákeresel kérdező a google-ba, hogy "szeged, borfesztivál, mandulabor" tuti lesz valami amin elindulhatsz és rendelhetsz egy vagy több üveggel.

2020. dec. 6. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!