Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi lehetett oka annak, hogy...

Mi lehetett oka annak, hogy akkor annyira jól “ütött be”?

Figyelt kérdés

Nagyon sok alkohollal kapcsolatos élményem van, 2020 tavaszán történt a legkellemesebb. Emlékszem hogy átmentem a barátomhoz és megittam a hűtőből valami fehérbort ami nekik már nem kelett. Hamar hatott, aztán kimentünk az utcára és az a 20 perc amit okozott kb maga volt a földi mennyország. Teljesen lecsendesedett az idegrendszerem, lenyugodtam, figyeltem a tavaszi fákat meg a napsütést, nagyon kreatív és kellemes lettem egyszóval tökély volt az az állapot. Utána persze el kezdett gyengülni és kitisztultam , de semmilyen rosszullét nem volt se utána se közbe.

Voltak még kellemes élményeim ezen kívül is de akkor kb minden összejött jó értelemben.

Utolsó alkoholos élményem kb egy hónapja volt és szörnyű volt. Éhgyomorra 1 dl vodka, az elején jó volt aztán még 2 .. hülyeségeket beszéltem, kimondtam azt hogy meg akarom ölni magam aztán rosszul lettem többször is meg jó sok óráig rosszul voltam szóval borzalmas volt , lehet többé nem is iszom ..

De az azért érdekelne hogy akkor tavasszal mi történhetett hogy annyira jó hatást tudtam elérni? Valaki hozzáértő elmondaná?

25/n

2021. okt. 23. 21:51
A kérdező szavazást indított:
Az ital lehetett
A hangulatod miatt lehetett
Kettő együtt
Véletlen
8 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
Csillagok állása
2021. okt. 23. 22:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Hogy hogy nemkellett má nekik?
2021. okt. 24. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!