Szerintetek ez létező jelenség lehetett, vagy nagyzolt a lány?
20-22 éves korom körül volt egy időszak, amikor 4-5 felest (akkor még klasszikust) simán letoltunk baráti társasággal egy-egy este alatt, kísérőnek meg hardkoktélokat ittunk (sokat!), amikben 3-4 féle pia minimum van. :) És alig pár óra alatt, sose voltunk hajnalig bulizósok.
Sose voltam olyan részeg, hogy ne tudjak magamról, sőt még olyan se nagyon, hogy hánytam volna. Persze, eléggé berúgtunk, de mindig saját lábon mentünk haza.
Hozzáteszem, sose voltam nagy piás, az egyetemi bulik jók voltak, de azóta is ünnepkor iszom, meg koncerten vagy hasonlón, évi 2-3 alkalom max.
Ma már elképzelni sem tudnám, hogy ennyit igyak, volt 1-2 éve olyan, hogy lementünk nosztalgiázni a csajokkal, a második koktélnál feladtuk, annyira nem esett jól. :) Felnőtt fejjel azt mondom, csoda, hogy sose lett bajunk.
De kérdésedre a válasz, nem lehetetlen, nagyon sok mindentől függ, hogy ki hogy bírja a piát, testalkat, kor, emésztés...
3 deci az már inkább hihető. Persze aki gyakran iszik az jól hozzászokik meg rendesen bekajálva megint csak jobban lehet bírni, de egy 19 éves lány akkor se valószínű hogy 7.5 decit meg tud inni, főleg ha normál súlyú a csaj. Én eléggé szokva vagyok a piával és közelítek a mázsához és így szoktam 7-8 decit meginni nagyobb bulikon, de azt is úgy hogy kb. 10 óra alatt és a végén rendesen látszik rajtam, ha 5-6 óra alatt megiszok ennyit az képszakadás meg hányás.
24/F
Kedves Kérdező!
Itt többen is saját példájukat mesélték el, hogy mennyit bírnak.
Nos, szórakozóhelyeken a tömény italokat vizezik! Tehát aki 15 felest benyomott, az valójában jóval kevesebbet ivott meg. Így már érthetővé válik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!