Házi pálinkát mennyiért érdemes árulni?
A 2. kommentelőnek ingyen adnám
Oh wait..
Nem erről van szó, hanem arról, hogy amikor te csinálod, elég a teljes időtartamon egyetlen seggfej, aki mellre szívott valamit, vagy azt gondolja, túl jól megy neked most már, esetleg pont rühell mindent és mindenkit, még ha nem is mutatja, aztán kész a baj. Ezért nem árulnak sokan. Ami esetleg szóba jöhet: kis, eldugott kocsmákat ellátni valami tényleg jóval, lehetőleg a pultos zsebét tömögetve, nem a tulajét. Semmilyen lakcímed meg tulajdonod nem jó a főzőt és a készletet tárolni, és a főzőt csak behozod romániából vagy valami, aztán nem jelented be. Zárt kishaszonjárművedet vagy hatalmas, eltakart csomagtartódat pakolod meg a szállítmánnyal, és kipakolni is ugyanígy fogsz. Nem a kocsmánál, hanem a pultosok által megjelölt, eldugott helyen, autóból autóba.
És akkor szabjunk árat, ami megéri... Számolgathatsz, nem lesz nagy a különbség, és tényleg jó pálinkát brandként igen jó pénzekért adhatsz, tehát könnyen lehet, hogy a haszon úgy már több, és full legálisan. Ha tényleg jó, és tényleg a bővítés ütemét tartani a legnagyobb problémád.
Persze ahhoz kell befektetni is, főleg marketingbe, meg kell tudni stabil minőséget nyújtani, ami nem a főzésen, sokkal inkább a gyümölcskerti és cefrézési körülmények minőségén múlik.
Az nagyon sok mindentől függ.
Milyen pálinka? Gyümölcs szőlő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!