Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan szokjak le a sörről?

Hogyan szokjak le a sörről?

Figyelt kérdés
Csak hétvégén iszom és csak sört. Ha elmegyek valahova bulizni, rengeteget meg birok inni.Nincs nagy bajom tőle csak berúgok,meg már erővel iszom és nagyon felfúj. Nem bírok már inni de már veszem a következőt. Bulizni ha elmegyek mindig ott kell legyen előttem a sör. Függő vagyok. Félek már az egészségem miatt.Az a baj hogy ha már szét robbanok is,akkor is megveszem a következő sört és meg is iszom,szenvedéssel. Minden hétvégén ezt csinálom évek óta ,de mostmár növeltem a mennyiséget és a leszokáson gondolkozok . De hogyan? Aggódom már az egészségem miatt. És amiatt is hogy mennyi pénzt eliszok.
2022. szept. 26. 01:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondold túl.Mostantól igyál alkoholmentest.
2022. szept. 26. 01:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Itt az a nehéz, hogy berúgva nincs önfegyelem. Márpedig ehhez az kellene. Megoldások (egyik sem fog tetszeni, de hát ez van):

1. Egyet se igyál. Maradj józan. Ha a társaság berúg, akkor is. Mondd meg nekik, hogy tartasz egy hosszabb szünetet, mert kezd sok lenni, és egy erős faszinak tudnia kell ezt véghezvinni.

2. Ha ez nem megy, akkor ne járj el bulizni. Semennyit. Csinálj mást. Ezek csak szokások, és te vagy az úr az életed fölött. Alakíts ki új szokásokat.

2022. szept. 26. 04:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Heti 2 dbos kvótát adj magadnak.tegyél félre rá annyi pénzt és a maradékot amit sörre költenél, tedd borítékba valamilyen célra
2022. szept. 26. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!