Hogy szokjak vissza a vodkára?
Figyelt kérdés
Régen mindig vodkáztam, ha ittunk, de annyiszor rúgtam be tőle, hogy már hányingerem van a szagától, és kb beleborzong az egész testem.Más rövideket viszont megtudok inni, még a tequila kivétel. Hogy szerezzem vissza a vodka ivási képességem?2014. nov. 25. 17:32
1/5 anonim válasza:
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!
3/5 anonim válasza:
Miert akarsz ra visszaszokni? Ha nem megy, nem kell eroltetni, mert rossz vege lesz..
4/5 anonim válasza:
Ugyan így vagyok én is.. Én egyszerűen oldom meg, nem iszok vodkát.. ugyanis szar ital.. igyál helyette egy jó whiskeyt, mértékkel még egészséges is. A vodkát igya az, aki csak berúgni olcsón, és az egészsége nem érdekli..
5/5 anonim válasza:
vegyél minőségibb vodkát, a Finlandia szerintem sokkal jobb mint Kalinka, Royal, és társai, persze ez még mindig semmi, a drága vodkálhoz képest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!