Pótolható így a hibám?
Figyelt kérdés
ne essetek nekem. elloptam fél liter szilvapálinkából egy 3-4 centet, nem hiszem volt egy feles. ha visszapótolom Coopos vodkával lebukhatok?
nem gagyi, rendes Győri Likőrgyáras 37,5-ös
2022. szept. 22. 17:11
1/5 A kérdező kommentje:
nem egy nagy italszakértő akié, maradjunk annyiban
2022. szept. 22. 17:13
2/5 anonim válasza:
Akkor már inkább önts bele 3-4 cent vizet, az jobb, mint a Coopos vodkával pótlás.
3/5 Phoney válasza:
Nehogy vizezd.
Fél liter pálinkában 4 cent vodkát senki (!!) nem fog megérezni, mivel az szinte csak etanol és víz, semmi érzékelhetőt nem ad hozzá. (Igen, próbáltam, többször is. Többéves kóstolási tapasztalattal sem mondtam volna meg, hogy az nem tiszta pálinka.)
Mondjuk a Győri Likőrgyáras vodka éppenséggel a világ gagyija, de jelen esetben ez most nem érdekes :)
Viszont ha 4 cent vizet adnál 46 cl pálinkához, akkor rögtön vagy 4%-ot esik az alkoholtartalom, na azt baromira észre lehet venni.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm. én is épp ezért ódzkodom a víztől
2022. szept. 22. 17:48
5/5 A kérdező kommentje:
na hát elkéstem vele, mire pótoltam volna most mégtöbb hiányzott belőle, valszeg észre sem vette volna a gazdája, de azért visszatöltöttem amit elvettem :)
2022. szept. 22. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!