Mivel pótolható a süteményben a cukor ahol a cukor mint szárazanyag szükséges és megadja a tészta sűrűségét?
Figyelt kérdés
2020. dec. 1. 02:59
1/7 anonim válasza:
Édesítőszer pl xilit, eritrit. Esetleg kókuszvirág cukor.
De olyat is csinálhatsz hogy lisztből raksz bele többet. Pl 100 g liszt, 100 g cukor helyett 150 g liszt és 50 g cukor. Csak kérdés hogy így milyen íze lesz.
De konkrétan miről van szó, miért akarod helyettesíteni?
3/7 anonim válasza:
De a cukor mitől ad sűrűséget? A cukor elolvad.
4/7 A kérdező kommentje:
Valamikor kipróbáltam mézzel egészséges süteményt akartam készíteni de aztán rájöttem hogy a cukor mint szárazanyag meghatározza a tészta sűrűségét,és nem igazán lett jó sütemény köszönöm a tanácsot
ki fogom próbálni az édesítő szereket.
2020. dec. 1. 11:26
6/7 anonim válasza:
Nagyon jó a glukonon is (és nem olyan drága, mint a xilit, eritrit.)
7/7 anonim válasza:
Eritrit, kb úgy viselkedik, mint a cukor és úgy is lehet adagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!