Sütőben sült kürtöskalácsnál (sörösdobozra tekert) valóban szükséges a dobozt is lekenni vajjal,vagy jobb ha nem? Hogy nem fog lecsúszni?
Figyelt kérdés
Szeretnék majd ilyet készíteni, a recept szerint be kell kenni vajjal az alufóliába tekert sörösdobozt és úgy feltekerni.
De valaki írt olyat, hogy inkább ezt a lépést kihagyta, hogy ne csússzon le a tészta és szépen le is jött neki róla.
Most pedig tanácstalan vagyok, hogy melyik verzió is lenne jobb. 🤔😕
Valakinek van esetleg még ezzel tapasztalata?
2020. máj. 14. 08:40
A kérdező szavazást indított:
Vajjal lekenve
Vaj nélkül
10 szavazat
1/1 anonim válasza:
Én sajtosrolót szoktam csinálni, régebben alufóliázott kartonra tekertem rá, most már van formám hozzá. A lényeg, én olajjal szoktam bekenni. Ahova véletlenül nem jut, oda simán ráragad a tészta. Egyébként nem csúszik le sütés közben az olajos alufóliáról. De utána szépen le lehet húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!