Baconbe tekert spárgánál a spárgát szükséges előfőzni vagy sütőbe úgyis megpuhul?
Figyelt kérdés
2017. máj. 27. 23:28
1/3 anonim válasza:
a spárgát mindenképp elő kell főzni.
2/3 anonim válasza:
Igen, 4-5 perc blansírozás elég neki, ha utána sütőben sütöd tovább.
3/3 anonim válasza:
Zöld spárgát csináltam baconba tekerve, nem főztem meg előtte, előszőr fólia alatt sült egy ideig, majd fólia nélkül, és puha lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!