Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tarját szükséges klopfolni,...

Regisztrálok kérdése:

Tarját szükséges klopfolni, vagy lehet vastagabban is hagyni, mint például egy marhát?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 9. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
52%

lehet vastagabban hagyni.

Én sosem klopfolok semmit.

2016. ápr. 9. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
szuper köszi!
2016. ápr. 9. 15:49
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A tarja igen puha húsrész, nem szükséges klopfolni.
2016. ápr. 9. 15:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!