Miért szükséges a palacsintafőzéshez zöldkupakos ásványvíz?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 10. 22:47
3/9 anonim válasza:
Tisztelt Művész Úr! Inkább kerülje a konyhát mielött megreszteli a vizet!
4/9 anonim válasza:
EZ NAGYON JÓÓÓÓ!!!:D:D:D:D
Hamarabb megfő benne!!!! XD XD XD XD
5/9 anonim válasza:
Kedves Művész ÚR ! a palacsintát, mióta világ a világ sütik és nem főzik. A zöldkupakos víz pedig enyhén buborékos, azért ajánlhatta valaki, de a kék az erősebb, az jobb, sőt a legjobb a szódavíz a tészta kikeveréséhez, na és persze liszt, tej, tojás is szükségeltetik még hozzá.Van, aki kevés olajat is tesz bele, így nem kell minden palacsinta előtt kikenni a palacsinta sütőt.
6/9 anonim válasza:
Csak hogy legyen egy normális válasz is: nem tudom ki mondta ezt neked, nem feltétlenül szükséges hozzá. Szénsavas ásványvíz kell a tésztába, a zöld kicsit enyhébben szénsavas. Nagymamám régen rendes szifonos szódával csinálta.
7/9 anonim válasza:
Mert csak a zöldkupakosban fog finomra főni, a többiben csak sütni jó!
9/9 anonim válasza:
a szénsavtól könnyebb lesz a tészta. de helyettesítheted sütőporral, vagy szódabikarbónával is. (attól lesznek benne sütéskor apró kis lyukacskák a tésztában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!